Nordland Turselskap tilbyr opplevelser, aktiviteter og firmaturer i Nordland.

Foto: Christian Bothner
Stetind - guidet tur Guidet tur

Stetind - guidet tur

En guidet tur til Stetind krever at du har god turkondisjon og ikke alt for mye høydeskrekk. Stetind regnes som en av Norges fineste klatreturer. Her finner du det du trenger å vite og hvordan du booker din tur til Stetind.

Brevandring på Svartisen Aktivitet

Brevandring på Svartisen

Brevandring på Svartisen er et eventyr som de fleste kan være med på. En tur til Svartisen gjør du fint som en dagstur fra Bodø. Utstyrt med tau, isøks og stegjern får du oppleve den vakre blåisen.

Hamarøyskaftet Guidet tur

Hamarøyskaftet

Hamarøyskaftet er et av de mest spesielle fjell i Nordland. Mindre kjent enn Stetind og bare 613 meter høyt. Luftig klatring må til for å nå toppen. Bli med på en guidet tur til Hamarøyskaftet og la deg overraske over hvor morsom denne turen er!

RIB-tur Saltstraumen Aktivitet

RIB-tur Saltstraumen

Rafting med RIB-båt i Saltstraumen er en klassiker i Bodø. Her får du oppleve verdens sterkeste malstrøm, havørnsafari og sea-rafting i en pakke. Saltstraumen er på sitt sterkeste 4 ganger per døgn, da kan du være der i en RIB-båt!

Strandåtind Guidet tur

Strandåtind

Strandåtind på Kjerringøy er en klassiker i norsk fjellsport. Strandåtind er en lang og luftig ryggtravers. Mer klatring enn Stetind, men aldri vanskeligere. Rangert som Norges 3. vanskeligste topp å bestige. Blir du med?

Klatrekurs i Bodø Aktivitet

Klatrekurs i Bodø

Vil du lære å klatre i Bodø? Bli med på et av våre klatrekurs; vi har kurs både ute og på innendørs klatrevegg. Målet er at du etter kurset skal være i stand til å klatre på klatrefelt og topptauklatre på egenhånd. Sjekk ut dato for vårt neste klatrekurs i Bodø!

Firmatur & Blåtur

Røst

Røst er den ytterst bebodde øya i Lofoten, en uslepen perle med sine 550 innbyggere og spektakulær natur. Røst har et magisk vinterfiske, masse vær og vind, yrende fugleliv og et vennligsinnet folk. Det blå vinterlyset og nordlys eller midnattsolens intensitet gjør opplevelsen komplett. Røst er unik med sin flate form, helt ulikt resten av Lofoten. Høyeste punkt på øya er 12 meter. Her oppleves naturkreftene som universets eget spa. På Røst handler mye om fisk. Som en kontrast kan øyas eventlokale by på inspirasjon, glitter og glamour.

Tranøy og Hamarøy Firmatur & Blåtur

Tranøy og Hamarøy

Med Tranøy som base har du nærhet til steder å bo, kulturelle og aktive opplevelser av høy kvalitet. Tranøy ligger ved veis ende helt nord i Hamarøy. Tranøy er et vakkert sted som inviterer til å senke både tempo og skuldre.

Utdrikkingslag i Bodø Event

Utdrikkingslag i Bodø

Utdrikkingslag trenger ikke være flatfyll og mest mulig `morsomme` aktiviteter og påfunn. Hva med å dra på en tur sammen i stedet for et tradisjonelt utdrikkingslag? Vi hjelper deg med tips til både aktiviteter og steder for det sosiale etterpå. Se våre forslag:

Kokkekamp og matkurs Aktivitet

Kokkekamp og matkurs

Vil du lage en bedre middag med veiledning av en god kokk? Eller kjempe lag mot lag om å lage den beste retten? For grupper som vil delta og ikke bare bli servert er dette bra teambuilding. Kokken leder gruppa gjennom prosessen, dere nyter maten etterpå.

Rappellering i Bodø Aktivitet

Rappellering i Bodø

Rappellering er en luftig aktivitet du kan velge både til utdrikkingslag og som del av firmaturen. Velg blant flere steder og finn den høyden som passer deg. 20 m går bra for de fleste. Bodøs luftigste er 65 m, rett ned i sjøen.

Myken Firmatur & Blåtur

Myken

Myken er ei øygruppe som ligger ytterst på Helgelandskysten. 32 km fra fastland. Du må bruke tid for å komme deg til Myken, det er det verdt. På Myken lager de verdens eneste arktiske whisky. Destilleriet ligger under restauranten i fiskebruket. Du får både historien og en smak.

Kjerringøy Firmatur & Blåtur

Kjerringøy

Kjerringøy er et godt sted for møter og konferanser hvis dere vil litt ut fra Bodø. Av opplevelser på Kjerringøy er omvisning på handelsstedet en klassiker. Du kan også se hvordan en ekte Nordlandsbåt bygges eller smake prisbelønte Rød Kjerringøy.

GPS-aktivitetsløype Aktivitet

GPS-aktivitetsløype

Morsom aktivitet for grupper, kurs og konferanser i Bodø. GPS brukes for å finne poster med ulike oppgaver og utfordringer. Gjøres som en uhøytidelig konkurranse hvor vi kårer et vinnerlag til slutt.

Grottetur i Svarthamarhola Guidet tur

Grottetur i Svarthamarhola

Svarthamarhola er den største grotta i Skandinavia. Her går du i  store, romslige haller, du kan også velge trangere ganger med kryping. Svarthamarhola er førstevalget hvis du ikke har vært på grottetur før. Vil du bli med på tur i fjellet?

Grottetur i Aspfjordgrotta Guidet tur

Grottetur i Aspfjordgrotta

Aspfjordgrotta er en sportslig, morsom og variert grotte. Du bør være litt eventyrlysten og like utfordringer. Grotta passer for små sporty grupper og er en av våre favoritter i Nordland. To rappeller, nydelig marmor og noen labyrinter er blant høydepunktene.