Aktiviteter

Her ser du hva vi foreslår hvis det er viktig for deg å være litt aktiv. Bedrifter og grupper finner aktiviteter som kan inngå i blåturer og firmaturer. Våre guidete turer kan passe både for grupper og hvis du er alene.

Brevandring på Svartisen Aktivitet

Brevandring på Svartisen

En guidet tur på Svartisen er et eventyr som de fleste kan være med på. En tur til Svartisen gjør du fint som en dagstur fra Bodø. Utstyrt med tau, isøks og stegjern får du oppleve den vakre blåisen.

GPS-aktivitetsløype Aktivitet

GPS-aktivitetsløype

Morsom aktivitet for grupper, kurs og konferanser i Bodø. GPS brukes for å finne poster med ulike oppgaver og utfordringer. Gjøres som en uhøytidelig konkurranse med kåring av et vinnerlag til slutt.

Kokkekamp og matkurs Aktivitet

Kokkekamp og matkurs

Vil du lage en bedre middag med veiledning av en god kokk? Eller kjempe lag mot lag om å lage den beste retten? For grupper som vil delta og ikke bare bli servert er dette bra teambuilding. Kokken leder gruppa gjennom prosessen, dere nyter maten etterpå.

Havfiske i Bodø Aktivitet

Havfiske i Bodø

Vil du være med en av Nord-Norges mest velholdte fiskeskøyter på fisketur fra Bodø? Skipperen tar deg rett ut til en av de gode fiskeplassene utenfor byen. Kjenn gleden ved å slippe ut pilken og vente på napp.

Bedrift eller gruppe som ønsker aktivitet eller teambuilding?

Fortell oss hva dere ønsker å oppnå med dette, og hvorfor.

Da blir det mye lettere for oss å designe en opplevelse tilpasset deres ønsker og behov.

Kanopadling i Bodø og Nordland Aktivitet

Kanopadling i Bodø og Nordland

Kanopadling er en ting mange gjør på leirskolen i 8. klasse. På tide å prøve igjen? En kanotur passer for grupper som tar seg tid til en ekte naturopplevelse. Du kan velge blant flere turer;  ønsker du rolige vann eller elver med litt fart og spenning?

Havpadling i Bodø Aktivitet

Havpadling i Bodø

Nordland kalles verdens vakreste kyst og er den mest øyrike delen av Norge. Med Bodø som base finner du råflott terreng for kajakkpadling. Vi tilbyr  halv- og heldagsturer med guide. Havpadling i Bodø kan du prøve selv om du ikke har holdt i en åre før.

Klatring som opplevelse Aktivitet

Klatring som opplevelse

Utendørs klatring i Bodø på klatrefelt kan prøves av alle. Vi lover deg en luftig opplevelse av mestring. Sammen avliver vi myten om at klatring er vanskelig. Spesialsko med `Formel 1-gummi` gjør at du klarer å klatre på små tak.

Gode naturopplevelser krever ikke nødvendigvis blodslit, svette og høye fjell. Spør oss om tips til turer og steder du kan oppleve på egenhånd.

Hvis du ikke finner noe som passer deg; vi leder deg gjerne videre til andre gode tilbydere i Nord-Norge.

Rappellering i Bodø Aktivitet

Rappellering i Bodø

Rappellering er en luftig aktivitet du kan velge både til utdrikkingslag og som del av firmaturen. Velg blant flere steder og finn den høyden som passer deg. 20 m går bra for de fleste. Bodøs luftigste er 65 m, rett ned i sjøen.

Grottetur i Vikgrotta Guidet tur

Grottetur i Vikgrotta

Vikgrotta er en sportslig, vakker og litt krevende grotte som passer for deg som liker utfordringer. Her går vi i vakre marmorganger, jettegryter og forbi et flott fossefall. Du må tåle noen trange passasjer. Vikgrotta er for små grupper med eventyrlyst.

Reka i Vesterålen Guidet tur

Reka i Vesterålen

Reka er Vesterålens mest alpine fjell; du må klatre for å komme til toppen. Reka har flere luftige partier, men klatringen er ikke veldig vanskelig. Reka er lite besøkt sammenliknet med Stetind i Tysfjord. Anbefales som en `outsider` blant klatrefjell i Nord-Norge.