Foto: Karoline O A Pettersen
Bedrift & Gruppeturer

Kokkekamp og matkurs – teambuilding for grupper

Vil du lage en bedre middag med veiledning av en god kokk? Eller kjempe lag mot lag om å lage den beste retten? For grupper som vil delta og ikke bare bli servert er dette bra teambuilding. Kokken leder gruppa gjennom prosessen, dere nyter maten etterpå.

Kokkekamp og matkurs passer for grupper som vil delta aktivt i å lage middagen. Fokus i kokkekamp er å gjøre matlagingen til en uformell konkurranse. For matkurs vil du lære mer om hvordan du tilbereder mat ute i det fri. Begge deler kan fungere godt som teambuilding for grupper. Kokken veileder og viser deg hvordan du lykkes.


Kokkekamp – teambuilding og smaksopplevelser

Kokkekamp utendørs

Dere deles i to lag, hvor lag 1 lager forrett og hovedrett og gruppe 2 ordner  hovedrett og dessert. Til sammen utgjør det en 4 retters meny. Ved store grupper deles dere i flere lag.

Utgangspunktet er en bugnende råvarekurv, oppskriftshefter og god veiledning. Startskuddet går, dere har 20 minutter til å vurdere, planlegge, beregne og velge ut råvarer.

Deretter har dere 100 minutter til rådighet. Nå skal råvarer skrelles, kuttes og tilberedes, enten på bål, på steinhelle eller i kokegrop. Vi avslutter med en uhøytidelig kåring, basert på kriterier som samarbeid, utseende og smak. Til slutt nyter vi middagen sammen og avslutter med bålkaffe.

Utendørs kokkekamp er et mobilt arrangement som kan tilpasses andre utendørsaktiviteter.

Pris

fra 1200,-

pr. person + MVA

Ev leie av lokale kommer i tillegg.

 • Varighet?

  3 – 4 timer.

 • Antall deltakere?

  For opp til ca 50 pers.

 • Hvor kan dette gjøres?

  Utendørs og ev inne på kjøkken.

 • Hva er inkludert i prisen?

  Dyktig og kunnskapsrik kokk som leder det hele. Råvarer til en 4 retters middag. Bestikk og dekketøy. Diplom og oppskriftshefte til alle.

 • Nivå

  Ingen forkunnskaper kreves.

 • Utstyr

  Ta med utetøy og gode sko. Vi stiller med alt du trenger for matlagingen.

 • Sesong

  Mars - Oktober. Mulig også vinterstid.


Matkurs ute – læring, kortreist og lokal mat 

En utendørs matopplevelse hvor læring, kortreist mat er i fokus. Ved hjelp av enkle teknikker lager vi et smakfullt måltid utendørs. Bålplasser, steinhelle eller kokegrop har vi gjort klar på forhånd. Med hjelpemidler som turkjeler, bålpanner og folie, lærer du å lage god mat i friluft.

Som en del av matkurset kan vi i sesong plukke bær og sanke sopp sammen. Andre råvarer hentes fra åker, fjære, hav, elv, skog og fjell. Alt etter sesong. Du får tildelt oppgaver og sammen skaper vi en utendørs matopplevelse. Sosialt, engasjerende og lærerikt.

Etterpå nyter vi måltidet sammen og koser oss. Bålkaffe og litt søtt som avslutning på måltidet. Ingen forkunnskaper kreves. Vi stiller med alt du trenger av utstyr. Du kommer med gode klær og sko til å være ute i.

Pris

fra 1200,-

pr. person + MVA

pris og konsept kan justeres for store grupper

 • Varighet

  3 - 4 timer

 • Antall deltakere

  10 - 80 pers.

 • Hvor kan dette gjøres?

  Utendørs steder, nesten over alt.

 • Hva er inludert i prisen?

  Dyktig og kunnskapsrik kokk som leder det hele. Råvarer til en 4 retters middag. Bestikk og dekketøy. Oppskriftshefte til alle.