Bedrift- og Gruppearrangement

Planlegger du blåtur eller firmatur i Nord-Norge? Vi er spesialister på Nordland og har god oversikt over opplevelser og steder for overnatting. Gjerne steder litt utenom det vanlige. Vi tror du vil spare tid ved å la oss gjøre planleggingen. Vi har mange forslag til turer for bedrifter og grupper. Her ser du noen.

Tranøy og Hamarøy Firmatur & Blåtur

Tranøy og Hamarøy

Med Tranøy som base har du nærhet til steder å bo, kulturelle og aktive opplevelser av høy kvalitet. Tranøy ligger ved veis ende helt nord i Hamarøy. Tranøy er et vakkert sted som inviterer til å senke både tempo og skuldre.

Hvert program er kun et forslag fra oss, justeringer kan gjøres. Har du egne ønsker og idéer; gi oss en utfordring og vi lager et skreddersydd forslag til deg.

Hva ønsker dere med turen? Faglig eller kun sosial tur? Mest mulig input fra dere er bra. Hvor mye tid har dere? Ønsker dere forslag til opplevelser og aktiviteter?

Kjerringøy Firmatur & Blåtur

Kjerringøy

Kjerringøy er et godt sted for møter og konferanser hvis dere vil litt ut fra Bodø. Av opplevelser på Kjerringøy er omvisning på handelsstedet en klassiker. Du kan også se hvordan en Nordlandsbåt bygges eller smake prisbelønte Rød Kjerringøy.

Firmatur & Blåtur

Røst

Røst er den ytterst bebodde øya i Lofoten, en uslepen perle med sine 550 innbyggere og spektakulær natur. Røst har et magisk vinterfiske, masse vær og vind, yrende fugleliv og et vennligsinnet folk. Det blå vinterlyset og nordlys eller midnattsolens intensitet gjør opplevelsen komplett. Røst er unik med sin flate form, helt ulikt resten av Lofoten. Høyeste punkt på øya er 12 meter. Her oppleves naturkreftene som universets eget spa. På Røst handler mye om fisk. Som en kontrast kan øyas eventlokale by på inspirasjon, glitter og glamour.

Myken Firmatur & Blåtur

Myken

Myken er ei øygruppe som ligger ytterst på Helgelandskysten. 32 km fra fastland. Du må bruke tid for å komme deg til Myken, det er det verdt. På Myken lager de verdens eneste arktiske whisky. Destilleriet ligger under restauranten i fiskebruket. Du får både historien og en smak.

Værøy Firmatur & Blåtur

Værøy

Værøy er den nest ytterste bebodde øya i Lofoten. På Værøy kan du oppleve Lofotfisket, se ut over storhavet og besøke et restaurert, gammelt og nokså ukjent handelssted. Du kan gå fottur på yttersida og til topps på fjell 450 m over hverdagen. I dag skal `alle` til Lofoten. Synd at de ikke også får med seg røffe og autentiske Værøy.

På disse turene stiller vi med reiseleder hvis du ønsker det. Vi holder da kontroll på alle detaljer og fikser det meste. Du trenger da bare å forholde deg til én leverandør.

Vi tror at mange gode idéer kommer ved å løfte neste samling litt ut av de vanlige rammene. Spør oss om tips til steder og opplevelser i Nordland!

Landegode Fyr Firmatur & Blåtur

Landegode Fyr

Landegode Fyr egner seg godt til møter og kurs med overnatting for opptil 30 pers. Stedet oser av maritimt preg og har en nydelig beliggenhet på en liten øy rett nord av øya Landegode. Her har du fritt utsyn til store Vestfjorden og Lofoten. Møterommet ligger 20 km rett nord for Bodø.