Foto: Nordland Turselskap
Aktiviteter

Utdrikkingslag i Bodø – tips til aktiviteter og turer

Utdrikkingslag trenger ikke være flatfyll og mest mulig `morsomme` aktiviteter og påfunn. Hva med å dra på en tur sammen i stedet for et tradisjonelt utdrikkingslag? Vi hjelper deg med tips til både aktiviteter og steder for det sosiale etterpå. Se våre forslag:

Blant våre mest populære alternativ for utdrikningslag er:

Rappellering
En favoritt på mange utdrikkingslag. Her velger du selv hvor store høyder den heldige skal få prøve, fra 20 – 100 m. Vi strekker oss langt for å få kandidaten til å mestre det. Dere andre får også prøve flere runder med rappellering.

Klatring som opplevelse
er noe mange har lyst til å prøve. Dette passer for den litt sporty typen. Bodø har mange muligheter for fjellklatring også for nybegynnere. Vi starter forsiktig med de letteste rutene, men den som skal gifte seg vil få stadig nye utfordringer.

Brevandring på Svartisen
er noe av det vakreste du kan gjøre i Nordland! Hvis naturopplevelser skal være en del av deres utdrikkingslag er brevandring et godt valg. Legg gjerne inn en sosial overnatting i hytter eller telt ved Svartisen.

Grottetur
er perfekt for de som vil sette av tid (min 6 timer t/r Bodø) til en spennende og hyggelig tur sammen med hele gjengen. Hvis du forteller oss hvor spennende grottetur dere ønsker kommer vi med forslag.

Rafting i Saltstraumen
når straumen går på det sterkeste. Dette er en fartsfylt opplevelse som passer godt på et utdrikningslag. Vi bruker kun dyktige og sertifiserte båtførere.

GPS-aktivitetsløype
er vårt bidrag til utdrikkingslag i Bodø sentrum. Utstyrt med GPS skal han/hun selv finne veien til ulike steder. Her venter oppgaver som vi lager i samarbeid med dere.

Hamarøyskaftet
Hva er vel mer naturlig for venninnegjengen på et utdrikkingslag enn å bestige selveste `Hamarøykuken`? Ja, lokalt går Hamarøyskaftet også under dette navnet. Hamarøyskaftet krever klatring for å nå toppen.

Vi kan også formidle andre aktiviteter til utdrikkingslag som for eksempel paintball, poledance mm.

Flere av aktivitetene her kan ikke kombineres med alkohol. For rappellering, klatring, brevandring, grottetur og liknende aktiviteter har vi nulltoleranse for alkohol. Dette har med sikkerhet å gjøre.

Skal vi hjelpe deg med forslag på steder og lokale til festen og det sosiale etterpå? Hvis du bestiller aktivitet hos oss gir vi deg våre beste tips!