Foto: Karoline O A Pettersen
Bedrift & Gruppeturer

Matverksted & kokkekamp

Dette er en opplevelse fylt med matglede, kreativitet og gode smaker. For grupper som vil delta og ikke bare bli servert er dette bra teambuilding. Kokken leder gruppa gjennom prosessen, dere nyter maten etterpå.

Matverksted og kokkekamp passer for grupper som vil delta aktivt i å lage middagen. Fokus i kokkekamp er å gjøre matlagingen til en uformell konkurranse. Deltakerne får utdelt råvarer og lager i fellesskap varierte og kreative retter. Sammen skal vi utforske råvarene, teste ideer og ha det gøy på kjøkkenet. Kokken veileder og viser deg hvordan du lykkes. Senere samles dere rundt maten dere har laget, deler opplevelsene og nyter resultatene sammen.


Matverksted & kokkekamp – teambuilding og smaksopplevelser

Vi har satt sammen ulike temaer, som gruppen kan velge. Temaene er ment som illustrasjon og inspirasjon, og innholdet vil variere etter tilgjengelighet og sesong.

 

Street Food

Street food er mat, som serveres raskt og uformelt – ofte fra boder, food trucks eller små spisesteder. Det kjennetegnes av spennende smaker, enkle retter og inspirasjon fra ulike matkulturer verden over. Street food handler like mye om opplevelsen og stemningen som selve maten – uformelt, sosialt og fullt av smak.

 

Lokalmat

Med lokalmat i fokus henter vi inn de beste råvarene fra lokale produsenter – ferske, bærekraftige og i sesong akkurat nå. Det gir ikke bare kortreist kvalitet, men også inspirasjon til å skape retter, som løfter fram smaken av området, vi befinner oss i.

 

Grillfest

Vi samler folk rundt grillen og serverer saftige råvarer rett fra glørne. En grillfest handler om god stemning, røykt aroma og den ekte smaken av sommer – uformelt, sosialt og fullt av smak.

 

Sjømat

Vi serverer fersk sjømat i sesong – fulle av smak, friskhet og den unike følelsen av kyst og sommer. En sosial opplevelse, som kombinerer gode råvarer med stemning og fellesskap.

Pris

fra 1850,-

pr. person + MVA

Ev leie av lokale kommer i tillegg.

  • Varighet?

    4 timer

  • Antall deltakere?

    For opp til ca. 20 pers.

  • Hvor kan dette gjøres?

    Bodøgård eller Berbusmel.

  • Hva er inkludert i prisen?

    Dyktig og kunnskapsrik kokk som leder det hele. Råvarer, utstyr og opplegg.

  • Nivå

    Ingen forkunnskaper kreves.

  • Utstyr

    Vi stiller med alt du trenger for matlagingen.

  • Sesong

    Hele året.